Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Haris isto Sekula iz istoimene Srpske selokomedije.
Ovo nisu mladenci, vec starenci...
Ona je sa njim iskljuvico iz ljubavi ;)
Cekao 12godina- da mu naraste "cuna"!!!
Klasicni seljaci koji su umislili da su neka elita.
.....vide ti starog vraga.......zgrabio piletinu................i tata bi sine.............
12 godina cekali da se baš na dan žalosti vjencaju super!!!1
haris dzinovih je ionako jedan debil i izrod i naopak čovjek koji fura po svom tersu!
A sta znas, mozda nije obavjesten :p U Srbiji je udarna vijest Djokoviceva svadba, Srebrenica se skoro i ne spominje dok je kod nas to u svim naslovima. Jeste malo glupo da je cekao 12 godina i na danasnji dan bas, ali vjerujem da nije namjerno i zbog toga ga sigurno necu prestati slusati. I nek im je srecno u braku.
...a baš gledam...ljudi se satraše govoriti duša karakter bla bla...a svako ko dodje iole do para, uspjeha itd...odmah vodi pored sebe bombu da se pokaze... bilo da se radio o šejicima, o pjevačima o glumcima, o vozačima formule,fudbalerima, rukometašima, doktorima itd itd itd...ne vidjeh ni u jednog ni u jednoj zemlji svijeta gabora pored njega (al karakterno i duševno ljepoticu) ....ne vidjeh ni jednu prosjecnu curu u bmw-u, poršeu,q7 itd :-) a što li bože, kad svi se u allaha kunu kako traže karakter i dušu :-D
hahaha! Predobar komentar! Odlično zapažanje! :)
a Pierce Brosnan? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)