Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umije ga Sele i sada uzeti kao nekada
dajjj ga dajjjjj ga ufffff
Nekada su komentari na Klixu bili raj za dusu sada je ovo sve za hodze!
@Avdina hoces i ti neki filmic da snimis na jahti?
samo debele ljubomorne k.uje i neki ogorceni Mahmuti koji ce veceras da legnu sa brkatom Rusmirom, bacaju hejt na nju. et.
zeno draga znaš li išta uraditi bez medija i ostalog više mi se povraća od svega oko tebe neznam koji ti je .............. pa nije ni taj tvoj bivši Milan naivan i budala .... a mislim da zaista birate skim će te djecu dobiti baš si izabrala ......... e pa neka ti je samo ti dijete imaš i samo ti imaš problema u životu odj.... više
Cuj molim te psihicko silovanje od oca. E seve ko te ne zna skupo bi te platio.
A ti je ko znas!
Sutkinjo, haj ti na *ornhub, ako te bude iko htio uopšte gledati.. ha ha ha