Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvatska ima posebnu obalu ili je volis ili ne. Prava vrijednost Hrvatske su njeni otoci prirodni hlad i male uvalice gdje imas privatnost. Kristalno cisto more radi okruglog kamenja. Neko voli neko ne, volim otici i na pjescanu plazu radi sadrzaja ali najdraze mi se u hrvatskoj iskupati.
Hrvatska je ljepotica Europske Unije. Nema puno poznatih diljem svieta koji nisu bili u basoj domovini.
Jel stavila na instagram koliko je kafu platila na stradunu?
Đubrovnik je najsmrdljiviji grad na Jadranu ,ai i šire.
treba li djeci step-dad 🤔
Maloprije Sam prosao kraj nlje dok Sam sardine kupovao u maxiju
Dubrovnik je vjekovima bio Srpski grad i sada je.
bio je turski, al Beograd. Beograd je bio turski, a i sad je 😂😂😂
bosna isto albanija
Nikada neću moći shvatiti ženu koja je izgubila kćer i koja se od prvog dana neumorno naslikava napucana i našminkana sve sa umjetnim trepavicama. Meni je to neshvatljivo. Kakvo je to srce kameno... Inače, prepucavanja o tome čija je obala ljepša su stvarno prevazidjena, kako se ne umorite više? Hrvatska ima svojih čari i ljepotu, to nipošto ne umanjuje kvalitetu turističke ponude npr. Turske. Mir svima.
Mmm Vanessa baš si nasmijana. E moj Brajante, laka ti zemlja
Rvacka ima more, ali nema plaze. Sa stijene ili betonske ploce na glavu u more.
Booosnjo 007 nabaci starke. majcicu i rejbanke i hoda po mahali gore dole....A kupa se u kadi 40 godina staroj,sto mu je babo dobio u SFRJ radeci u Energoivestu....Booosnjacka gospoda prve klase....
A u bejha gosti arapska fukara na socijali i dzeparosi iz Sirije iAfganistana
Eh...da je i vama ove arapske fukare da vam malo poprave budzet pa da i ti malo dođeš u Sarajevo da se provozaš tramvajem,jelde?
Ubi nas Klix u mozak sa Hrvatskom. Te o mostu, te o ljepotama, te o guzvi, te o "odusevljenim" gistima. Hebu nas svjesno u mozak, prave depresiju.
hrvatska obala > balkanske zemlje(bosna, srbija pa i cesi); hrvatski otoci (njemci - autom porodica, britanci - easyjet omladina, svicarci, talijani..), dubrovnik(svi krajevi svijeta). Jedino je Dubrovnik iznimka
cijena usluga je u istom redosljedu. za vecinu nas iz bosne je trajekt prva prepreka, skupa karta za auto ali isplati se. a na otok nemoj ici bez auto - vrijedi i za druge zemlje isto.
Suncokreti rade u Hrvatskoj