Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cijena ulaznice uV I P zoni 180000 $
Tamo spektakl i zabava, a na Balkanu na tribinama zabava uz rasistička i nacistička vrijeđanja, psovanje, veličanje ratnih zločinaca.
Je li Cvijanovićka bila?
rame uz rame sa Cevljanovicima
Provincijski bal sa "pjesmom" u sredini!!! Kiceraj svoje vrste!!!
Sve ste objavili. Eto, samo niste ništa napisali o utakmici... ali koga zaboli za to!
Utakmica vrhunska, par kikseva u ekipi Bengalsa ih je kostalo.. Ljudi usli na wildcard, prava ekipa iz sjene koja bi sve iznenadila da su osvojili, al ne dade se.. HT show nikad al nikad nije bio bolji, Dre se vratio i zajedno sa Snoopom izdominirao.. old school nastup, ma jednostavno jedan od boljih Superbowlova u novijoj historiji..
Veceras ce biti svadje ima da ga Meghan prebije tko je on da samo njega slikaju a ona pored njega ni da ju spomenu jos ju isjeli nebi.mu bio u koži
Gdje je Pickousti? Zar on nije dio slavnih i uticajnih.
Jel moguce da 50 centa nit spomenu nit napišu ... 2pac biggie Eminem i 50 stvorili historiju rep scene a novinari neke lijeve likove stavljaju u 1 plan
50 Cent je dio showa a ne na tribinama i spomenut je u clanku o showu na poluvremenu.