Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koliko god ti tako mislila, on je usao u besmrtnike. Njegove nabacane fraze u kombinaciji sa fantasticnom muzikom su u nama ostavile neizbrisive tragove. Uz Azru smo tugovali, radovali se, tjesili, patili a bgm i cugali. Za mene su uvijek bili veci cak i od najveceg Bijelog Dugmeta.
To je zato sto si bio mlad pa ti se digo svakih 10 minuta a sada nostalgija. Besmrtnika ce vec iduca generacija zaboraviti. Svako vrijeme ima svoje cirkusante
Tipična komunistička guzonjina šćer, grebatorka, lažljivac, uvlakač... 80-ih uz Tita i Partiju, 90- ih kolegama brojala krvna zrnca. Karakter - nula
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisam znao da je Goran Vesić bio zaljubljen u Štulića.
Čovjek te uništio totalno u 20 stranica... majke mi ne bih ni ja mogao čitati na tvom mjestu
U pravu je. Poceo sam citati i nakon kratkog vremena stao. Stulic kao da ima problema sa izrazavanjem i sklapanjem iole razumljivih recenica. Cini se da je ozbiljno bolestan.
Gdje je pismo?
Branimir je legenda ,sve je objasnio u pjesmi BALKAN, Jednog dana nema me da nikada ne dodjem prijatelje koje znam ne poznajem kad prodjem...
Ako je Dugme rok za široke mase, Azra je onda pank. Pjesmice sa tri akorda, nerazumljivo kreštanje i preoštra distorzija žuljaju uši. Čast izuzecima, nekih 10-ak komada.
takvo pitanje o njegovoj pismenosti se ne postavlja..... njegov način izražavanja je vrlo specifičan i tko je slušao njegove pjesme i " POSVETIO SVOJU PAŽNJU" na tekst dok je slušao pjesme, ovakav odgovor dotičnoj je u potpunosti razumljiv, malo poduži ali razumljiv.
Njegov način izražavanja dotična očito ne može "pratiti", možda i nakon nekog vremena to shvati.
Jedino što je istinski otužno jeste da ti ne znaš stvoriti knjigu o sebi koja bi bila iole interesantna, pa si odlučila ne biti ti lično, nego biti Bivša Ljubav Johnnyja. Jer to je jedino valjda u tvom životu što bi ti dalo na bitnosti. Očito da je u tvojoj glavi i tvom životu taj odnos bio daleko značajniji nego u njegovom. I sad si uvrijeđena jer lik tvrdi da ti nije posvetio pjesmu. Bona, stvori nešto svoje. Ako znaš. Bilo što. Skini se njemu s nježnika.
Bilo kako bilo,iznositi dio svoje intimne samo po sebi ukazuje na potrebu za pažnjom, ne razumijem zašto to ljudi rade, pa se kasnije čude kada ih svaka budala,pa i ja, komentariše. Moje mišljenje je da je Azra najveća ex ju grupa, a ko je kome ostao dužan život,njihova stvar.
Baba, da završimo raspravu. Džoni je legenda, a tebe da vrijeđam u starački dom.
Kako prepoznati glupe osobe,u nemogucnosti sastavljanja odgovora na nivou ukazuju na pravopisne greske to i na Klixu mozemo vidjeti ono svaki dan.
Puko Štula davno,sto je stariji to je sve gori.Samo nesto kenja,laje,baljezga... 🤢
ne znam ko mi je ovdje odvratniji. Da li je ona sto pokusava svojoj guzici nabiti nivo preko poznatog lika (na stranu sto joj to sa sijedom kosom ne pristaje jer je bilo prije 40-50 godina). Ili je on jos gluplji jer reaguje na te budalastinje.
A nekad su bili mladi i lijepi 🤣 i pametni 😝
Za pare sve.
Noje on nikada bio drugaciji uvijek je bio isti. Sve je to hemija a hemija je fizika a fizika je biologija Nejma nista vanmaterijalno