Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jebi ga sad....
povraca mi se od ovakvih nebuloza!
Ma profa ga \"šalta\" na lady gagu :)
jao ko je sve danas profesor.. chuj ona neka dimenzija!? bolje da je nesto guknuo o \"medijskim igrama bez granica\" koje osobi-x prvo podignu nivo da bi je nakon nekog vremena kada i ako osoba-x vise ne zeli da igra kako oni sviraju spustili na dno i pri tom padu je razbili ..npr.M.Jackson i sl. a profesor se otkacio,-pukao po shavovima!
Kakva ba \"sociološka dimenzija\" slave?? Treba(ako je uopšte i žensko)se zigu-ligu sa menadžerima i producentima,snimi album,ovi je reklamiraju da bi zaradili milione na njoj,postane poznata,i eto vam \"sociološke dimenzije\"