Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane prno si u šišu, kurči se ti tamo gdje si navikao, BBC je stvorio tebe i emisiju. Jest da nije isto, raja se navikla, ali znaš onu:koga nema, bez njega se može
prijavi se na ZMBT
Steta, ali tako je to kad covjek postane slavan, odmah postane bahat i ne mari vise za nikoga, a sebe gleda kao Boga. On je jos mila majka naspram drugih i nadam se da cu ga opet gledati u Top Gearu, glupo je ukinuti tako dobru emisiju nakon toliko godina pustanja..
kenny a mozda neko ne zeli da slusa samo puke informacije iz prodajnih brosura, neki hocemo da se nasmijemo uz neki komentar, bio u publici prije par godina to u fifth nema jos nam dali da se provozamo stazom(jest to obicni komad asfalta ali opet),. emisjija ko fifth gear imas i na tv vogosca ko ih prati samo onaj ko slucajno ograise na tv vogosca,.
TopGear je ništa bez njega... Evo sad gledam stare epizode, to je bilo vrijeme...
Sta bi bilo da su ti rekli da zaista bolujes?Ubio bi nekog?Kakav kreten!