Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad sve fine a kad im se zvizne za čas su tu. Poslije j.. nema kajanja. Bilo vam je lijepo pa ste se možda i pohvalile sve kome ste pjevale. Sve trčite krunisanim da pjevate a sad pi da pljujete po svemu tome. Ne branim Gadafija ali mi se sada vi sve više gadite.
Pa vratite pare, i onda se odstidite. Pateticne ste sve tri, ali ima vas jos.
Ma mrs tamo ne znas ti ni kome si pjevala stuho ,
Ove kuchke se sad sve redom prave moralne,znale su one da su te pare otete od naroda,nafta služi na kraju krajeva samo takvima kao sto su one da uzmu neku vilu negdje u nekom dijelu svijeta gdje je jos nemaju. A narod...,naivna kolateralna steta,uvijek bio...
Prodane duse...
A kad si pjevala za Buša jaranice a ? Te su pare prljavije!
eh eto sad je stid, a kad je klepila lovu, nije je bilo... što ne mogu narende kora...
A nije je bilo stid uzeti 1.000.000 doll za samo 4 pjesme koje je odpjevala tom prilikom :P Pateticno!
Marajo pa kako te nije stid??cc
Stid me je što sam pjevao za gadafija, al nemorem ništa donirat jer me nije platio. :D