Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je dno dna
Zamisli ako je Srbija dno dna šta je federacija .
TI,ma TI si,uuuuuuu,j....ben BRNJAS ,al' u pakas!!!
Predrag Antonijević, vojnik kralja parizera.
ovo onaj ker sto je snimio Karu iz Jasenovca
kako je počelo moram smanjiti izlaske ovaj bre nije po redu
Zašto u naslovu ne napišete da su Olja i Bijela najvili tužbu protiv srbijanskih tabloida... nego ste i vi postali kao njihovi tabloidi.
Nije onako kako je bilo, mora bit onako kako Vučku paše a da bi bilo tako pobri e se ovaj botina i podguzna muha Antonijwvić... Nadam se da i Srbi dolaze pameti i da će na izborima imat zadnju riječ... Dosta više i ovog ublehaša Vučka...
Bjelogrlic zivi film live, saketa drug, nema labavo
ALKOHOLICAR kojem se treba nahjebati materesine podbuhle!!!Tornjak hoce da je iz kruga dvojke ALI.....Nevesinje je u njemu!
I Gagu Antonijevica.
A, zar ne mislite da i Bećkovićevoj ide u prilog da tvrdi da nije tako bilo? Još ako je Bjela malo i podmazao... eto obostrane koristi od laži.
"Kazao je da se prije svega obraćaju nezadovoljnim građanima u Srbiji te da aktuelna vlast u tome vidi opasnost." KAO MUSLIMAN-BH PODRZAVAM BJELOGRLICA I vjerujem da ce ljubav pobjediti mrznju. I nisam neki religiozan musliman ali i vrabac na grani vidi da srbi u srbiji nisu zadovoljni nacionalistickom politikom. U BH entitetu srbi su nezadovoljni ali se i tu svi problemi prekrivaju nacionalizmom.
Jesu mu se za vrat objesili, nikako da ga popuste.
Rad je stvorio covjeka. Malo koji glumac je snimio toliko filmova a da ce da pukne napola od nekakvog nacionaliste vucica. Vucic je ugrozeni BH srbin koji u svoj korumpirani um ima masu 'poliranih' zapadnih ponasanja na vani ali u dusi je zadrti seljacina koji pojmove etiku i moral bifla napamet a ne poznaje istinsko znacenje. Vucic je KOPIJA Bjelogrlic je ORIGINAL!
Antonijevic je vec poceo snimanje filma "u Zadnjici Predsednika"
A šta kažu Bosijanski tabloidi ,?
Odmah tuziti Antonijevica onako kako je i on njega...
Ovaj koga god vidi prvo ga spuca stosem, musko zemsko njemu svejedno
Ne vjerujem, Bjela tuče samo kad neko baš zasluži, ili snimi loš film, ili je fašista, ili sve to...