Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prirodna selekcija.
usao sam da isto napisem
Zamisli 40 godina u guzici a premines zbog Tik Tok izazova…
Ama ovo je šala
kamo sreće..tik tokeri ne doproinose ovom svijetu nikako
Da hoce pomrijet svi tiktokeri
Pa kud Vi zurite da objavite dok se ne provjeri..
Objavljujete laznu vijest
KAO ONA NE ZNA GDJE JE SVE ŠUPLJA.
Preminula od sloma noge, i nikom ništa nije čudno. Slađa namjerno ili ne je dokazala kolike su ljudi ovce i da će povjerovat u sve što mediji objave, bez ikakvog upitnika. Jedan trolerski post na instagramu je dovoljan.
Nije od loma noge nego je izasla iz bolnice samoinicijativno.
It's a prank bro
bukvalno joj tiktak došo glave,ovo izgleda gore od heroina kad se navuku
Ovaj tiktok pod hitno treba ukinuti
Kao dijete sam radio svakakve glupisti iz izazova i fasovao potres mozga. Al' jbga dijete, nestasno, razuzdano u ratu odrastalo. Kao tinejdzer sam isto tako radio gluposti i prolazilo je ok, ali u tim godinama furati neke izazove i nekome se dokazivati mi fakat nema logike. Evo ja to mogu. Super, mozes i sta s tim? Zao mi je zbog smrti, ali generalno nema logike te stvari raditi uopste.
da je nije ubilo mozda kuhano jaje iz mikrovalne?
O mrtvima sve najbolje to ok, ali doticnu su prije par dana. sa 40 godina, vodali kao psa na uzici kroz sred Zagreba, upravo zbog Tik Tok izazova, sad je poginula radi Tik Tok izazova, porodici je sigurno žao ali realno ...
O pokojnim sve najbolje no nisam nikad prije čuo za gospodju i sad joj litsam IG. Šok!!
Jao kad se sjetim sta su joj radili u Nocnoj mori,majko mila,kako je to uopste moglo biti na tv,kakve danasnje zadruge nisu ni blizu onog sto je radio Malnar,hahahaha
I dan danas pogledam isjecke na YT, nije normalno sta su radili 🤣🤣