Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutno me ne zanima sta rade,svako ima pravo da sa svojim zivotom radi ono sta hoce,ali isto tako nemaju ni oni pravo moje dijete uciti sta je ispravno ila sta ne,imas 4 zida ako ces tele gu.iti ne zanima me,ali mene pusti na miru!
jel me dira, ne dira. jel me se tice, ne tice me se. Neka ljubi ko god koga hoce. Ko sam ja da sudim
eno u usa su tako pustili da ljubi ko koga hoce....ali nije se tu zavrsilo nego su razvratnici usli u obrazovni sistem pa djecu troju svojom poganstinom
Biseksualnost ne postoji, nemas ti jarane kompatibilne organe za sex sa osobom istog pola dok muskarac i zena imaju...
Ovaj je i primalac i davalac dok je recimo ponos Bosnjaka Deen samo primalac a onaj njegov Ugljesa cuva svoju bulju.
realno bikseksualnost je izmisljotina da bi se gejevi mogli lakse zamaskirat da nisu kao gejevi, vec da su kao biseks, zapadnjačke liberalne fore
Sta je ocekovao kitu cvijeca buket ruza
Balkanski čobani hoće da ubiju sve različito od njih
Svim poremecenim osobama je glavna uzrecica "vjerujem u Boga"
Da pogodim: to je tvoja omiljena uzrečica.
ovakvi kreteni samo na ovom karina portalu dobivaju prostor jer su ovi kreteni koji ovo objavljuju glupi ko kite da bi nesto pametnije plasirali javnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lik je dvocijevka 😂😂😂😂😂👉👌
Jarane ti ako si ga jednom primio, ti si pedercina
misliš da to nekoga zanima...
Sve vlasti u EU i većina u svijetu koje su pod uticajem zapada moraju to jedno tako što nije ništa postaviti u vlasti ali i svi režiseri filmova moraju ubaciti scene sa LGBT sve su to naredbe sotone samo što se sad svijet budi i staje na stranu Rusije Turske Irana Kine gdje se to ostrebljuje i liječi, kako će se završiti ne znamo ali ćemo saznati uskoro.
Sta bi? I bi i ne bi?
Cudno mi da jos ni jedan celeb ili influenser nije poceo pricati da je sinkretist.
Biseksualac...Obrni, okreni, njemu bude do jaja.