Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hvala Bogu da neće, pitam se koja budala joj je to uopste i ponudila, fuj
Amaterka
Snohačestvo
A inače je ok snimati intimne scene s drugim glumcima. Muž se ne osjeća nelagodno. Možda je i ponosan. Bolest. Čovjek koji voli iskreno ženu nikada to ne bi dozvolio, niti bi žena koja cijeni svog muža to prihvatila za sav novac svijeta. Bez ljubomore nema ljubavi.
To ti ide u paketu sa brakom s glumicom. Ako si pri zaruci znao da ne odbija intimne scene, ne možeš se poslije žaliti kad pred kamerom pokaže golo du**. Danas, očigledno, ima muškaraca kojima ne smeta biti rogonja...
Sta fali malo
Odakle glumcima obraz od jednom 🤣🤣
A s' Vukom joj nije tesko padalo hehe.
Baš lijepo, biće mu prijatnije kada bude sa nerođakom snimala.
Haha, da.