Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GENOCIDNA NACIJA -evo da dodam.... Ne brini sergej nisi ti obukao majicu sa nekim zlocincem kao sto oblace ovi u genocidnom zahodu sa njihovim doktorom... JOVAN DIVJAK JE HEROJ I DOKAZANA LJUDINA KOJEM NI HAG NEMOZE NISTA
Lazu,,lazu te da vrijeme lijeci sve,, mozda sidu i tumore ali Srbe nikad ne......
E neka ste svi vi otisli da gledate film i odslusali himnu BOZE PRAVDE od pocetka do kraja pa sad ovdje glumite muslimane i podrzavate jedan pravi srpski film*svaka cast na toleranciji :)))),jos da ste zapamtili po koju rijec pa da zapjevate svojim kad ste stigli kuci.................HAHAHAH AHAHA
http://www.index.hr/vijesti/clanak/promijenio-plocu-dragan-bjelogrlic-vise-ne-podrzava-generala-divjaka/541548.aspx
OPET FAIL. GDJE SU TI VASI WEBMASTERI UCILI LOGIKU I KRITICKO RAZMISLJANJE? SIGURNO NE NA KATEDRI RACUNARSTVA. AKO NEKO IMA 3:1 POZITIVNIH REAKCIJA VI MU OPET SAKRIJETE KOMENTAR? VI NEMATE POJMA. SKRIPTA VAM JE KO I TEKSTOVI PA I NASA DRZAVA U GLOBALU. NULA BODOVA.
Vi niste zdravi u redakciji sa tim sakrivanjerm glasova.Rezultat 147 prema 26 i vi ga opet sakrili.Tu nema nikakve logike.Automatsko sakrivanj:6 negativnih i komentar se sakriva.BUDALASTINA
sta je cedalja na portalu!? AV, AV, AV... Ima li im ko kakvu kost baciti da malo glodju...
http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2011&mm=03&dd=07&nav_id=497541
@BG M.U.N.G.O.S.E. SMRDIŠ PREKO MONITORA.Mi Srbi smo jedan narod sa leve i desne strane Drine.Za vreme rata je bilo na hiljade dobrovoljaca iz Srbije.Sutra ako treba PONOVO Z.A.P.A.M.T.I. !!! Pozz od pravog beogradjanina.
bojkatujte novine svet - molim vas procitajte njihove komente.. bolensici agresori a sad glume zrtve. jadna smo mi drzava kad prvo ljude nemozemo da zastitimo i pocast dadnemo nasim voditleljma.
ŠUPLJE PRIČE, I JEDNIH I DRUGIH I PETIH I DESETIH
Pa sad, pojam \"luda nacija\", problem je vjerovatno mnogo dublji i tiče se anadolskih gena stečenih još iz vremena turske vladavine na ovim prostorima, odnosno doba begova i kmetova.
kulin ban i kotromanići nisu bili srbi tako da Bosanci i te kako postoje i da nisu od Srba kako ovaj gore piše(što imamo stećke što je dokaz posebnosti)
Draga redakcijo Sa-X, ako imate 100+ za i 20+ protiv onda bi trebalo biti u redu da ostavite komentar,
Ee moj Sergej, kako te samo nije sramota, ti si samo jos jedan poturceni Srbin...Ne znam sta ce biti kad dodjes u BG.SLOBODA SESELJU!!!
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/153527/Otkazano+prikazivanje+Montevidea+na+Palama.html čitajte komentare iz srbije
Zaista nije lako Sergeju i Bjelogrlicu,jer je Servia zemlja ludjaka opterecenih mitomanijom,laznom historijom i uopsteno LAZIMA!U serviji ima normalnih max. 5% ostalo su definitivno ludjaci,ljubitelji ubica,genocida i bele tehnike. Momci,Bjelogrlic i Sergej,dodjite u Bosnu u Sarajevo i nastavite sa radom na miru.Sarajevo i Bosna vas voli!