Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas sam se sokirao
Pretvorio se u sok? :D
sta je ovdje uopce sokantno?mislim da je sokantnije vidjeti je bez sminke,nego ovako nasminkanu:...
glupost.
Drzava sa hampanovinarima :)
Da ste se 5 minuta potrudili, nasli bi da je prevod termina "hampa" - podzemelje. Klix - sinonim nepismenosti, po obicaju.
neko je premlatio i stavio joj krunu na glavu, cudno :D
sado mazo, pa procurila slika u javnost eh ko te ne zna :D
"Krsenje ljudskih prava u Venecueli" :-) Sto se malo ne ugledaju na Saudijsku Arabiju i neke druge americke prijatelje, pa nauce nesto o toleranciji i ljudskim pravima?
sasa, ako cemo biti koliko toliko realni onda se mogu ugledati i na rusiju i njene prijatelje u tadjikistanu,kazahstanu,uzbekistanu,s.koreji i slicnim. tamo gdje nema osnova demokratskih tradicija nema ni ljudskih prava.
Naravno, ali se ne sjecam da je Rusija u ime "demokratije i ljudskih prava" vrsila masovne zlocine po svijetu kao sto je to radila i radi Amerika. Ne sjecam se da je to radila Kina, ni bilo ko drugi. Eksluzivno pravo na sirenje "demokratije i ljudskih prava" bombama i agresijom ima Amerika.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
opet dobra ispod šminke
Imperijalistička propaganda.
eno je ko Isa a.s.
aka Jesus Christ...da ne uvrijedim nekog :)
Ćafire ne igraj se