Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepa i tada i sada
Ovakva ženetina je i Adema natjerala da trgaju jabuke.
Jedna od najljepsih i najzgodnijih glumica u danasnje vrijeme i u mnogocemu je posebna. Ima prirodnu ljepotu i poseban akcent koji je izdvaja od drugih i cini je jos privlacnijom, a sama kaze da joj ne pada na pamet da proba "izgubiti" taj sarmantni akcent. Kraljica Hollywooda i u istom rangu ako ne i bolja od Jennifer Lopez.
I ovdje bi se valjalo umocit
Pedofili kad su procitali naslov 👁👃👁
Prelijepa dok ne progovori.
Popela mi se vise na…
eto nase su cedne i fine, nema vise stidni zena, sve je to ko sa lanca, hollywood svugdje
Nije ovo tip zene za nas Balkance. Ne dao vam bog se vezati sa ovim strankinjama to je na totalno drugoj frekfenciji. To je sve raspustano i pobjesnjelo, naviklo da radi sta hoce. Shebane od tog neprirodnog holivudskog zivota vecina ih je prsla.
Vjeruj da ni ona tebe nebi ni stapom dotakla
vidi dame
A ulje 6 KM. Gorivo cijena pala do jeseni kada ce ga podici preko 4 KM
Sadi suncokret.
*ono kada se zbog "sopstvene sigurnosti" moras preseliti u Majami?! :)
Sofia ako ti taj tvoj ne kaže bar 15 puta koliko te voli ,dođi meni ,ja ću ti reći.
Stara koka dobra juha, ovoj je i file ocuvan
Pali oci pedofilcima da ga bacaju kako je ona izgledala sa 14 Godina.
@BeneficiaryFriend Glup si tip. Pa i ako mu je se nana udala sa 14, pa i djed je bio najviše par godina stariji. Prije je bilo ako se cura da sa 14 onda je momak 16, nije imao 40 ili 60, pa kako će onda biti to kretenu jedan?
pa sad je svaka sa 14 kao ova