Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kontam tu Ameriku. Pa valjda je normalno da se zdraviji partner brine o onom bolesnijem. Zar je tu potrebna sudska odluka? Šta bude u suprotnom? Oduzmu mu ženu, smjeste je u dom i uguše u gasnoj komori?
Ništa nije normalno. Kada sam obolio moja bivša je svojevremeno rekla mojoj sestri "hizmeti ga".
Herodot2, nasi novinari inace izbace premalo podataka. Mozda su u braku, ali ne zive zajedno ili skrbnistvo zele djeca, njenia rodbina... Jednostavno ga neko od njene rodbine sutra moze optuziti da je iskoristi njenu bolest da bi... Kapitalizam!