Ročište u aprilu
15

Slavni voditelj traži skrbništvo nad svojom suprugom zbog njene teške dijagnoze

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Popularni američki TV voditelj Jay Leno prošle je sedmice podnio zahtjev za skrbništvo nad svojom suprugom Mavis Leno.

Leno je podnio zahtjev za skrbništvo jer je Mavis dijagnosticirana Alzheimerova bolest. piše Page six. Dijagnoza je tako temelj za zahtjev konzervatorstva, rekao je izvor. Nije jasno kada je Mavis saznala za dijagnozu, ali ročište za skrbništvo bit će 9. aprila.

Bivši voditelj Tonight Showa kratko je upoznao Mavis 70-ih nakon što je nastupio u popularnom komičarskom klubu Comedy Store u Los Angelesu. Sljedeće sedmice službeno su ih upoznali zajednički prijatelji, a ostalo je povijest. Par se vjenčao 1980., unatoč tome što je Jay tvrdio da "nije baš dobar u vezama". On je Mavis promijenio pogled na brak.

"Uvijek sam imala ideju da se nikada neću udati... Ali s Jayem sam počela shvaćati da je ovo prvi put da sam bila s nekim za koga sam imala savršen, miran osjećaj da sam stigla na svoje odredište", prisjetila se. Par nikad nije imao djece, za što Mavis preuzima "punu zaslugu".

"Sjećam se da sam rekla svojoj majci kada sam imala 7 ili 8 godina da se nikada neću udati niti imati djecu. Za mene, to je način na koji žene bivaju zarobljene", rekla je za Washington Post 2014. godine.

Mavis je bila uz Jaya kad se vratio na pozornicu u novembru 2022. nakon što je zadobio opekline trećeg stupnja na licu i rukama kao rezultat eksplozije automobila. Kasnije se šalio da je njegovo "potpuno novo lice bolje od onoga što je bilo prije".

Vezani članci