Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ok dok ne posjeti Pozoriste mladih :D
inače dobar frend sa kačavendom
Ovaj je veceras kos Kacavende na veceri sigurno.
Ono sto je sigurno je da cijeli svijet, pa i Kevin Spacey, zna da su Srbi genocidni agresori koji su ubijali nevine Bosnjake, i sasvim je sigurno da je njegov boravak u Srbiji bio prinudan, za razliku od svih holivudskih posjeta Sarajevu kada ljudi dodju da se druze i uzivaju sa dobrim, plemenitim i bozanskim Bosnjacima.
@shameonyoo Hahahahhahah, na svakoj vijesti barem jedan kmečeći bošnjački komentar 😅
Frajer dodirnuo nekog momka prije 30 godina. Cio svijet ga napao i pokusao da mu unisti karijeru.
A ti si mu drzao svijecu?
Dobre NIke, zna li ko model da potrazim?
kazu ima djecaka po Begesu
Dok ga u normalnom svijetu procesuiraju za seksualno nasilje i pedofiliju, u srbiji se sojke ponosno slikavaju sa njim... HAHA... kako im je Milosevic mozak isprao
Jesi nasao gdje ces da boravis
silovatelji pedofil, bil se slikali snjim da nije poznat, izgleda sve se moze kad imas
Cuo da je Erdogan i Vicic sa troglavim orlom tamo pa htio da snimi film