Slavni glumac Kevin Spacey boravi u Beogradu, posjetio i Narodno pozorište

Slavni glumac Kevin Spacey boravi u Beogradu, posjetio i Narodno pozorište
15
S.H.P.
9.10.2019. u 08:38
26
komentara
15

dijeljenja
Slavni glumac Kevin Spacey boravi u Beogradu, posjetio i Narodno pozorište Foto: G. Srdanov/RAS Srbija/Blic.rs
Slavni holivudski glumac Kevin Spacey doputovao je u Beograd prije tri dana, a kako pišu srbijanski mediji, glumac je čuo da se jedan od najboljih martinija služi upravo u ovom gradu.
Glumac nije bio raspoložen davati izjave novinarima, a njegov menadžer im je kazao da su veoma umorni i da se žele odmoriti.

"Prije dolaska u Beograd Kevin je boravio u Izraelu. Od prijatelja je čuo da u jednom beogradskom hotelu služe najbolji martini na svijetu. Pošto je to njegovo omiljeno piće, odlučio je da svrati u Srbiju i lično se uvjeri u tačnost te priče. On je i tako bio na odmoru i nije mu bilo bitno na koju će sljedeću destinaciju otputovati", kazao je neimenovani izvor za Blic.rs koji je upućen u dolazak holivudskog glumca u Srbiju.

Dodao je da je glumac rezervisao najveći apartman u beogradskom hotelu za koji je čuo da služi taj martini, spakovao je kofere i kupio avionsku kartu.


Ono što je interesantno jeste da ovaj glumac nije došao s osiguranjem, a da je odmah po dolasku krenuo u obilazak Beograda.

Posjetio je Narodno pozorište na probi predstave "San ljetne noći".

"Kevin Spacey prisustvovao je generalnoj probi ‘San ljetne noći, projekat Šekspir’ na opće iznenađenje svih prisutnih. Obećao je da će da doći na premijeru pa da vidimo", napisala je glumica Marija Vicković.

Posjetio je i nekoliko galerija i izložbu u centru grada. Spacey već danas napušta Srbiju.
Prijavi grešku


Komentari (26)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...