Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako i Lendo surutku pije!
A bradara prede u sobi na krevetu
Moze joj se :*
Zvijezda serije Zena macka!!!!???? Oooo klixeeee crni klixe kakva crna serija Zena macka, nit je to serija, nit slavni film po kojem je Halle postala slavna….aaaaaaaa
Kako gola ja nista ne vidim
I ja vršim veliku nuždu potpuno gol, pa šta sad. Btw ponosno kažem da nisam pročitao članak nego samo želim da podijelim sa vama svima jedna glupu i nevažnu informaciju kao što je i ova u naslovu.
Vidi joj se i pizzda
Kakv tekst, a ono sve bivsi!!! Izgleda da joj fizicki izgled nista ne znaci kada su svi bivsi. Nece niko staro, pa ako i dobro izgleda. Jehbiga godine cine svoje.
Mišljenja sam da je živa vatra u krevetu , pa čak i dan danas
Glumicva je lijepa i simpaticna, nadarena, takodjer! Krasno. Samo zasto ne pisete o novom filmu Une Gunjak, "Ekskurzija"? Zena zivi u Londonu i mogla je snimati tamosnju temu! Ipak se posvetila bh sadrzaju, sazesi ga u prestiznu koprodukciju, nekoliko zemalja! Posebno sto Asja Zara Lagumdzija glumi glavnu ulogu.Mora da je familija vaseg vlasnika? Cudo jedno kako podcjenjujete osobe znacajnih vrijednosti??? A sta je sa Kapetanovicevim filmom Ne skreci sa staze"
Da je mogla snimiti film tamo snimila bi ga. Ovako opet snimala nasim parama. Ko god je ovdje nije drugdje prispio.
Ne kaže se ronđenda, nego rođendan. Naučite Bosanski.
A ko li pije vino otraga?
Bas ne vidis age Sarajlije...
napisala je 56-godišnja zvijezda serije “Žena mačka”.. ha? Koja je ovo serija?
Hajd što se radi o filmu a ne o seriji. Al gdje baš na njega da se pozivaju. Naime za one koji ne znaju, radi se o njenom najgorem filmu za koji je "nagrađena" zlatnom malinom.
@Kosača Pa to... Jos kraljica otisla da primi nagradu
Sta se sve danas ne radi samo da bi se skrenula pozornost na sebe. Kompleks vise vrijednosti je jako tesko izlijeciti. Dobra si nema govora ali nije jos pronadjena formula vjecite mladosti.
žena snova