Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledala sam ovu emisiju, koliko god da je ova curica talentovana njena arogantnost i zavidnost nema granica. Bila je i Cloe u spotovima, djevojcica iz njene grupe,po meni puno bolja i kao plesacica i kao osoba.
Isto mislimo. Mala je toliko uobrazena i drska...bas mi je bila antipaticna.
Da, i puno joj se vise paznje posvecivalo na satima plesa nego ostalima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Već silovana nekoliko puta, ispran mozak, uništeno djetinjstvo, iskorištena prevarena, nije to sve tako bajno kao što neki misle. Djete je da se igra sa vršnjacima a ne da zabavlja stare pedofilne drtine. MINDCONTROL!
big like
Šiba aje ne seri stare ti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malenoj svaka čast za uloženi trud, sjajna plesačica sa tako malo godina, to se može samo uz veliku istrajnost u onome što voliš.:)
Da, vjerovatno ima velikog uticaja na nju, ali malena je ta koja je došlo do nivoa na kojem je sad, svojim trudom, šta god je pokretalo ipak je evidentno da ona voli to što radi. :)
vertigo jesi gledao/la emisiju ovu? Mala uopce nema drustvenog zivota zbog iskompleksirane majke koja je bila plsacica u mladosti pa propala. Vjezbala je od zore do nvecer 21/22 sata. Previse je dijete optereceno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)