Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate sestro ti vjerujes da ti samo kineska tradicionalna medicna moze pomoci. Pa sta trazis onda u normalnoj bolnici.
CUJ U BEOGRADU JE MRZILI JER JE BEOGRADANKA!? JEL U U TOJ BOLNICI MRZE I OSTALE HILJADE BEOGRADANA ILI SI SE TI SMATRALA ZVIJEZDOM I PRESERAVALA? JA U MOJO KUCI KADA NEKO SERE NA KVADRAT GA SPUSTIM NA ZEMJU A MOGU ZAMISLIT MUKE MED SESTARA DA SLUŠAJU TVOJE BUDALAŠTINE. I DA, DE OBJAVI HUMANITARNI TELEFON DA TI UPLATIMO DA SE LIJEČIŠ U ŠVICARSKOJ A NE U BEOGRADU GDJE MOŽDA NISI BI PLAĆALA NI SOCIJALNO NI ZDRAVSTVENO JER NIT SI BILA ZVIJEZDA NIT PRAVILA NEKU PARU.🇧🇦EDI
A mi te mezimo zbog prezimena
KOMAD BUDALETINE JE BILA I OSTALA SLAĐANA. ŽIVJELA JE A TO SU MI NAJ SMJEŠNIJI LJUDI KOJI RECIMO ŽIVE NA SOKOLCU A ZAMIŠLJAJU SEBE KAO DA SU ENGLEZI. I ONDA IM SMETA STO SOKOLAC NIJE LONDON I SVAKI HURAC IM SMETA. I DA SNIMILA 20 PJESAMA A JEDNA BILA POLU HIT A VIŠE BILA POZNATA NEOBICNOSCU U OBLACENJU NEGO PJEVANJEM.
Selo pobjedilo grad,babo pobjedio tatu!
Odnos doktora prema pacijentima je stvarno ispod svakog nivoa. Znam da svugdje ima razlicitih doktora, ali kod nas ti sam ne smijes nista ni pitati, sta te briga cime te lijece, a zapravo je pacijent taj koji se mora upoznati sa svojim stanjem i prilagoditi svoj zivot tome. Imala sam situaciju gdje mi nisu htjeli reci koji lijek daju mojoj majci, kao zna to doktor.
Sve dobro receno. Mnogo imaginarnih prijatelja na socijalnim mrezama, a niti jednog u stvarnosti. Brz oporavak.
I u Srbiji seljaci preuzeli vlast.Ja mislio jedino u Mostaru istocni i zapadni seljaci rukovode.
Pa ti si onda očito u Sarajevu bio zadnji put za Olimpijadu.