Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha u americi su vjerska uvjerenja podrzavanje ratnih zlocinaca i sveopca zadrtost?
mišljenje je kao prkno, svako ga ima. i ne mora ni ovo biti ni tacno ni netacno, u principu je i tacno i netacno u isto vrijeme..
Znači jos jedan balvan.
Haj ti meni reci, al iskreno i logicki, sta je on pogrijesio i sta je lose rekao. Dobro, za abortus nisam skroz siguran, jer ako je rana trudnoca, i sazna se da je plod nezdrav to je druga stvar.
Iskrenost je danas najtezi zlocin. Samo to mogu reci. Ne smijete izaci i reci istinu o bilo cemu svi se okrenu protiv tebe, postanes meta za sve. kzete istinu, cistu, suhu istinu imate dokaze i argumente, pokazes tu istinu svima i svi znaju da je istina ali istina sijece bolje od mačai zato niko ne voli istinu. Rijetki su danas da smiju reci istinu. Strasno na sta se civilizacija svela
Evo cak u komentaru ne smijete napisati istinu jer ide odmah brisanje i banovanje.
Mozes ti biti iskren....ali i drugi imaju pravo biti iskreni i smatrati te idiotom i ne htjeti sa tobom imati posla....
The Rock je javno rekao da više neće podržati Bidena, ne zna se ko je gora sramota, on koji je nagovarao ljude da glasaju za Bidena ili Biden koji je nesposoban, zajedno sa Kalom Harris.
Po nekim univerzalnim ljudskim pravima vazi "Stranka koja podržava abortus prije života" tu je u pravu jer je 'zivot' vazniji od bilo kakvih teskoca sto bih zena mogla dozivjeti zbog djeteta. "imigrante prije svojih građana" kao " izbjeglice prije svojih ratnih heroja" stvara razlike po titulama i tu je pristrastan radije nego pravedan. U dosta ratova heroji s jedne su ratni zlocinci s druge, gdje su negdje ti 'gradjani' korumpirane guzice gdje su imigranti casni ljudi.
"jer je 'zivot' vazniji od bilo kakvih teskoca sto bih zena mogla dozivjeti zbog djeteta" predlazem da popricas sa nekom zenom o ovim svojim stavovima.
Sam procjenuje ljude na bazi porijekla a zali se sto to nekom smeta i njega procijeni zbog licnih stavova. To sto ti radis je gore. Glupane zena ti je bomba, to ti je najbolja karakteristika.