Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam komentare i nije mi jasno zašto bi dijete trebalo izmlatiti! Ne znate kakve se stvari dešavaju u svijetu slavnih i nama kao njenim fanovima je potrebna svaka informacija o njoj! Da malo pratite dešavanja više bi shvatili neke stvari a ne pisali takve komentare! #freebritney
@gooUser1583410112 nadji neki posao ili neku produktivniju zanimaciju, bolje ti je to nego da ti 'treba' svaka informacija o osobi koja je apsolutno nebitna za tebe, za tvoje bliznje, za bilo koga.
neki ce reci: neka, prava djeteta...bla bla... ahaa
I onda kažu rađaj djecu, hahahah maaaaaarššš
dijete je samo teen, hajde bgt
Ovog treba izlemati.
Djecu treba šibat od malena
@zlaTuzla Batina je iz raja izašla!!!