Preko live prenosa
4

Sin Britney Spears otkriva njene tajne da bi postao popularan na Instagramu

DP
Sin popularne pjevačice Britney Spears, Jayden Federline, odlučio je iskoristiti slavu njegove majke kako bi i sam postao popularan na društvenoj mreži Instagram.

Tokom godina se dosta pričalo o životu Britney Spears, međutim niko nije očekivao da će najnovije glasine pokrenuti njen 13-godišnji sin Jayden Federline. Jayden je snimio live video za svoj Instagram u kojem je rekao da će ispričati "cijelu priču" o svojoj majci kada dobije više pratitelja.

"Šta se događa s mojom majkom? Ispričat ću vam cijelu priču o njoj kada me bude pratilo 5.000 ljudi na Instagramu. Kako budem postajao popularniji, tako ću otkrivati više detalja o Britney", objasnio je Jayden .

Kada su ga pitali manipuliše li neko s njom, odgovorio je da ne zna. U jednom trenutku ga je netko pitao hoće li Britney snimiti nove pjesme sad kad je završila nastupe u Las Vegasu, na šta je on odgovorio da nije primijetio da Britney radi na novim pjesmama.

"Sjećam se da sam je jednom prilikom pitao: 'Mama, što se dogodilo s tvojom muzikom?' Ona mi je odgovorila: 'Ne znam, dušo. Mislim da ću možda prestati pjevati.' Bio sam iznenađen, pa sam je pitao: 'Znaš li koliko novca ti zarađuješ od pjevanja?'", istaknuo je Jayden .

Do kraja videosnimke Jayden je usporedio svog oca Kevina Federlinea s Isusom, istaknuo da mu se sviđa dečko njegove majke, kao i da njegov djed, otac Britney Spears, nije dobar čovjek i da slobodno može nestati s lica Zemlje, prenosi Cosmopolitan.