Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek joj se Bog smiluje 😢
Gledao seriju kao klinac, uvek mi je bila simpaticna osoba i ima nesto sto privlaci. Bas mi je mnogo zao :( dali stvarno nema leka protiv te opake bolesti ili ga krijiu da bi zaradjivali od obolelih.. ja joj zelim svu srecu!
kako se ovi mediji hrane tudjom nesrecom
Jadna zena. Jadni svi njeni. Jadni svi smrtno bolesni. Moja majka je umrla od raka prije 3 mjeseca. Nemoc je najgora, a kasnije bezdan i olovna tuga.
Shannen, sretno!
Nadam se da ce epidemiji raka uskoro doci kraj..Zato trebaju sve Vlade svijeta omoguciti sto vise novca u istrazivanja lijeka protiv onkoloskih oboljenja..
Zanimljivo je da npr na bliskom Istoku npr.Katar i okolne zemlje ovaj rak uopste ne smatraju bolešću ako neko dobije rak to se rijesi strogom dijetom i posebom ishranom u roku mjesec dana nebitno u kojem je stadiju.
@APOPHIS Znači, svi su glupi i umiru bezveze, samo su oni pametni.
@APOPHIS Ajde koja je to dijeta baš me zanima
Kad god pomislim na ovu bolest... nikom je ne bih željela da ima. Da nikad niko ne boluje od ove opake bolesti. I zato želim svim oboljelim od raka da ozdrave i da ta bolest ne bude razlog njihove smrti.
@gooUser1563701828 Svima osim korumpiranim javnim funkcionerima i ratnim zločincima.
😔