Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ona nasa ubleha, kako joj ono bi ime, odsjekla kosu u znak protesta ispred americke ambasade?!
Ovdje se ne radi o Američkom zdravstvenom sistemu, koji jeste vrlo komplikovan ali ne tako loš kao što se predstavlja u komentarima, jer imaju opcije i za ljude koji su neosigurani ili siromašni. Kvalitet usluga, znanje doktora, nove tehnologije u liječenju i moderni tretmani su među najboljim u svijetu. Ovdje je u pitanju odnos sindikata prema svojim članovima.
USA state od oportunity 😃😃😃
Nema to kao kod nas. Na BIROu citav zivot, nisi marke poreza uplatio a svaki mjesec sa esencijalne liste dizes 300-400 KM lijekova i ne dajes marku
Drzi se Brenda.