Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prue Halliwell iz serije Charmed, kako je zgodna bila '90ih... bomba :)
I mene je bivši varao sa kuntom i pantom dok mi je mama umirala od karcinoma. Grozan osjećaj i ne bih ga poželjela nikome nikada.
qurve same birate ne kukajte kasnije.
Kako si samo sebicna još to javno govoris. Imam veoma puno iskustva suzivota s bolesnom osobom bolesne osobe su jako sebicne.Na pocetku ti zahvaljuje sto ju razumijes i sto si uz nju kasnije postanes i ti bolesnik jer svaki dan obaveza ti je da se brines o bolesnoj osobi a oni su u vecini slucajeva na neki nacin pomirili se sa situacijom u kojoj se nalaze i jarane ti si ga tad nahebao pravo jer nece te vise ni pitat ni kako si ni sta radis ni jel ti sta nedostaje postanes zombi
Kakva glupost! Čovjek je varao bolesnu ženu dvije godine i dok je ona prolazila kroz najgore razdoblje svog života on se s drugom petljao sa strane i ti pišeš kako je ona sebična?
Neopravdavam ali verujem da ni muškarcu u tim trenucima nije lako i traži nekakav ventil.... Ali užasno je, svakako...