Imao aferu 2 godine
73

Shannen Doherty otkrila: Dok sam se spremala na operaciju mozga saznala sam da me muž vara

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zvijezda serije "Beverly Hills, 90210" Shannen Doherty u prvoj epizodi svog podcasta 'Let's Be Clear' otkrila kako je saznala da ju je tadašnji suprug varao dok se ona spremala za operaciju tumora na mozgu.

"Na operaciju sam išla rano ujutro i išla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu dvije godine", rekla je Shannen koja se još uvijek bori sa zloćudnom bolešću.

Glumica je bila u braku s redateljem Kurtom Iswarienkom, a ove godine su objavili kako se razvode nakon 14 godina.

"Osjećala sam se tako izdano. Na kraju dana osjećala sam se nevjerovatno nevoljenom od nekog s kim sam bila 14 godina, koga sam voljela svim srcem", dodala je.

Uz Shannen je bila obitelj i prijatelji te iako je operacija bila uspješna, morala je ići na zračenja. Glumica je ispričala kako joj je bilo teško boriti se s bolešću i istovremeno prolaziti kroz razvod.

"Bila sam zbunjena i na steroidima i mnogim stvarima zbog operacije, jer nisu htjeli da mi mozak otekne. I iskreno, još je uvijek jako teško. Da, donijela sam odluku o razvodu, ali s tom osobom me vežu mnoge uspomene", objasnila je.

Podsjećamo, rak dojke slavnoj glumici dijagnosticirali su 2015. godine, a u junu ove godine je otkrila da joj se proširio i na mozak.