Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sa Shakirom. Imam sina, i ucim ga da maximalno postuje zene. Isto tako ga ucim da ne dozvoli nijednoj zeni da ga levati, bez nasilja, naravno.
Postovanje treba zasluziti, niko se ne postuje po automatizmu niti samo zato sto je zensko, to je potpuno nebitno
Odlicno.. svi su sokirani jer niko ne smije da dirne u te elite, jer gubis onda svu svoju popularnost. Pokusava se stvoriti misljenje da je biti feminiziran super stvar i da nam takvi muskarci trebaju...
Pa ko može Barbie smatrati filmom!?
Zena totalno u pravu. Je li se moramo prilagodjavati ovim "modernim" glupostima. Imam i ja 2 sina, i nije im se svidjelo :) Slazem se sa @zvijezda92, sve bez nasilja
U svijetu jednakosti niko ne dobija poštovanje samo od sebe ili zato što je nekog spola.Poštovanje se mora zaslužiti i čuvati.Feminizam je totalna fula jer zagovaraju to poštovanje po automatizmu a davanje istog suprotnom spolu ne dolazi u obzir.Sve više se njihove namjere i stavovi nakaradni vide
Ja mislio ovo film o Hauptsturmführeru Klausu Barbie-u , Kasapinu iz Liona,
Šta je ovo danas, ne smiješ reći svoje mišljenje, jer odmah anonimusi napadaju.
Naravno da se bosanski machosi slazu s njenom izjavom...oni su veci papucari od papucara!
Poruke od “Barbie”: Muškarci su beskorisni. Tradicionalna obitelj je nebitna. Ono što ženu čini ženom je njena fizička ljepota. Svako može biti Barbie, čak i muškarac (Doktor Barbie je trans). Budućnost je feministička i seksualno raznolika; žene su glave, muškarci se potčinjavaju.
Ono kad portal napravi vijest ni od cega...
Hahaha na sve udaraj ali nemoj na papučare draga šakira
Film je doslovno bio o pronalaženju sebe kao osobe. Mislim da nije razumjela lol.
Ništa pogrešno nije rekla
Extra je Žena i Gospođa rekla!
Latinke vole jake i muževe. Ne vole muškarce što Amerika i Evropa guraju. Na žalost, to ne znači da su vjerne žene. Ima ih dosta koje su rospije i varaju.
Kad neko štiti film i ozbiljno kaže da li je ona uopšte pogledala film barbie, zvuči jako čudno. Ko normalan osim možda djece želi da pregleda film barbie?