Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni i jednoj curi je astrolog rekao da nam je sudjeno zajedno. A nismo se ni poljubili. Eto ti sudbine.
Ulazak Jupitera u Bik. Znaci to se danas tako zove.
Astrologija je Turbo Folk
WOW....Ovo je prestrasno....Čuj \"tranzitni Saturn ušao u Vagu\". Ja ne znam kako sam se udala, začela i rodila dijete bez astrologa i feng shui majstora....:) Ja sam doduse imala vidovitu Dzemilu...:)
Ima da rodi nakog terminatora iz druge galaksije koji prica kao srbin a uvija se kao hrvatic...zamisli kako ce biti malom kada mu budu profesori i raja bacali na klipove stare sa jahte... :/ (mama,mama sta je ono bilo na jahti -ma nista posebno sine,danasnja tehnologija,fotomontaza...)
@ajmo, glupa je ko severina od tog gore ne moze...
..i od čega su ga napravili?
Zaboli me jedna stvar kad im je astrolog rekao da se j*bu Zena je u godinama, a nije dosad radjala, nek prvo rodi zivo i zdravo, pa nek onda svaki dan zove novine da objavi kako je podrignulo dijete. Smaraju sa ovim vise, ko ce izdrzati dok se porodi? Najbolje bi bilo da stavi video kako su ga napravili. jest da bi bio samo nastavak prvog, uspjesnog dijela, ali i drugi dio moze biti uspjesan. A tad bi se i imalo o cemu pricati...
e jes se vama tesko nakanit dijete da napravite !
a zar ti nemas pametnija posla osim da gubis vrijeme na ovim stranicama?
kad god da dodje jadno dijete ceka nocna mora od djetinjstva. raja u skoli ce nosati snimke njegove mame na mobitelima i slicno
a na kojoj te pegla mozda i jesam
NISAM
baloteli jes ti onaj sto me pegla na jednoj drugoj stranici*??
Mani je samo jedno fascinantno, kako ona jadna nikad da se zaljubi u nekog studenta, nekog šalteraša ili radnika u granapu ... vazda se jadna naleti na bogataša, pa evo sad će mu i dijete roditi. Iskreno, dosadni ste više. Pa nije Djevica Marija.
@mala - reko sam ti da se nikom ne obracas, samo meni
Mogu mislit kao sada Seve ima problema,nadimanja,vjetrovi,hemoroidi,mučnina neka neka Seve,bilo ti je lijepo dok te je punio sada izdrži posljedice.