Zvijezde ih ispoštovale
0

Severini i Milanu astrolog rekao kad da prave dijete

Sarajevo-x.com
Severina i Milan
Severina i Milan
Najpopularniji srpsko-hrvatski par Milan Popović i Severina Vučković ništa ne radi bez pitanja astrologa i feng shui majstora, te ni svoje dijete nisu začeli bez prethodne konsultacije sa poznavaocima sazvježđa koji su im rekli da je april ove godine pravi trenutak da porade na potomstvu.

"Istina je da i Milan odlično poznaje feng shui i astrologiju, te da postupa prema interakciji vremena i prostora, ali i prema rasporedu zvijezda. I sam je znao da je kraj aprila ove godine odlično vrijeme da poradi na potomstvu, naravno, u obzir je uzeo i Severininu natalnu kartu, odnosno raspored zvijezda, zbog njenog zdravlja, godina, ali i karijere.

Međutim, on se dodatno posavjetovao sa astrolozima, koji su mu potvrdili da je ulazak Jupitera u Bik, koji je inače Severinin horoskopski znak, najbolji momenat da se začne dijete. Ispostavilo se da je horoskop bio u pravu, pa je Seve zatrudnjela iako je povremeno sumnjala da će u tome uspjeti", izjavio je izvor blizak Popoviću koji tvrdi da je popularni "kralj bakra" unaprijed znao i da će Severinina i njegova veza biti uspješna.

"Prošle godine, kada je upoznao Seve, Milan se konsultovao sa astrologom o njihovoj vezi i on mu je potvrdio da zbog činjenice da je tranzitni Saturn ušao u Vagu prošlog oktobra i da će tako biti do tog istog mjeseca 2012. godine, on i ona mogu da imaju savršenu vezu. Oni su upravo u tom nekom periodu, tačnije u novembru, počeli da se zabavljaju", dodaje dobro obaviješteni izvor, a prenosi srbijanski list Blic.