Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kome da ne daju? Svako sa parama(Rus,Ukrajinac,Srbin,Bošnjak...) može da kupi nekretninu u C.Gori, ne kontam šta je poenta nazovi političke poruke.
Cuj Isaka, fazon ne konta...
Laje na Srbe i Srpske interese gdje god može, a u krevetu zadnjih 20 godina spava isključivo sa Srbima. To su ti Hrvatski kompleksi. Jedno govore drugo rade a trece misle.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne daj se Crna Goro Srbima kao sto se Severina davala 😂
Je li mislila NATO-u? Ili možda Kini, kojoj su dužni milijarde?
Pesmu napisao Zahar, Srbin, otpevala Merima Njegomir, sada već pokojna srpska pevačica i onda dodje Milogorac da kaže kako je ovo crnogorska pesma!? Mogli bi onda i Brazilci za pesmu Bebi Dol "Brazil", reći da je brazilska, jel'? Seve, od kako izgubila srpske sponzore, krenula po srpsko da pljuje sve redom. To su vam najgore osobe, bežite od njih!
U pjesmi se spominje Hanka, malo je i bosanska.
ajmo dje dje su komentari tipa "jahta" "pornic" nesto smo zaostali u 2024toj
Čuj drkađije hahahahaha !
Pametna žena,gdje god ima jedan serv tu su problemi.
Koliko se dalo razumjeti, pjevala je Korita Jovanova a ne Ivanova.
ne dajte? kome da je daju? ova narkomanka je totalno prolupala. ebu je Srbi citav zivot, prave joj djecu, i sad pod stare godine udari je taj ustashhhki kompleksaski gen pa ono mrzi samo da mrzi. kome da daju crnu goru? ili ne daju? pa vec su usli u otan, to je automatski svaki vid suvereniteta izgubljen. kobila ustashhhka bolesna.
Ipak su za vas Karpati !
Šta je izvela, ostavila mikrofon kada je krenula pjesma?
Шлюха
Khm, ako se iko davao bez zadrške ovo godina to je ta gospođa. I mnogi su bili i više nego zadovoljni.
Ova ne zna gdje udara,u stvari zna udara tamo gdje treba i u sta treba zarad para i lagodnog zivota pa makar to bilo snimanje pornica...
Sta je lose rekla?
nista ali nevjerovatan je srpski uticaj, od najnormalnije izjave su napravili nesto sporno. po njihovoj logici ako je rekla ne dajte crnu goru - to je nekako odraz neprijateljstva prema srbiji. kako, po kojoj logici to samo oni znaju...
Crna Gora - Crnogorcima. (A ne onima koji se osjećaju kao druge nacije.)
I Bošnjaci su Crnogorci prvo pa Bošnjaci kao što si ti u Bosni prvo Bosanac pa možeš dalje biti šta hoćeš. Možeš li živjeti u Bosni i biti Srbijanac? I neka je rekla.... "I ne dajte Crnu Goru". Domovina se čuva i pazi, a ne separatiše i daje drugima za velikodržavne projekte. Neka su Bosanski Srbi konačno skontali koliko su bitni Beograđanima i Srbijancima. Još im po Twitteru mater bosansku spominju.
@731, nije ti Bosna federacije što je bila Jugoslavija i nije sastavljena kako te Dodik laže jer tako nigdje ne piše u Ustavu BiH. RS je kao i kantoni IZMIŠLJEN u Dejtonu kao administrativna jedinica i nikada nije postojao prije Dejtona. Granice ne postoje unutar Bosne nego administrativne linije kao što postoje između gradova u RS-u i da li se ti gradovi onda mogu odvajati? Pomiješao si sve.
Ne dajte jahtu i more
11 min. 43 sek. 😎🍆