Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako placa ovo OK, ali ako ne stvarno ne vidim svrhu ovih clanaka, kurava koja se prilagodjava svim muzikim pravcima samo da bi bila in!
A veceras mogu pogledati neki film iz domace, pardon mamine produkcije :)
Vako meni farbala jaja jedno plavo jedno bordo
Vjernica koja snima pornice i pjeva pjesme o bludu, nemoralu, alkoholu... ponjamke ti se na tvoje vjerovanje i tvoja uvjerenje kurvetino ofucana.
a ti si sebi za pravo dao da se igras boga i da sudis...i onako kao moralan tip, koji ima visoka eticka nacela dajes sebi za pravo da nazivas zenu prostackim imenima? ah, da...pa tvoj komentar govori o tebi. prostacino.
popusila kurcinu pa tim usnicama poljubila sincica i cestitala mu uskrs
a mislis da tvoja mama nije pusila kurcinu?
Ako mislis da ga tvoja majka nije nikad stavila u usta, grdno se varas ;)
Jao kad se sjetim vremena kad je onaj uradak izasao... odes u goste a svi pricaju o tome 😁😁 Lijepa su to vremena bila! 😁
Severina sad sve praznike slavi!
stipu ba severinu, dajgle maria https://neo-novosti.blogspot.com/2019/04/bh-reprezentativac-eurogolom-u-97-oj.html
koga li je nasla da je prchi na uskrs?
Igor bizi, dize shatru za Vaskrs.