Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najgora zena na svjetu je ona koja se prepadne da starenjem gubi ljepotu..a od toga je zivjela..i to jako dobro....zene moraju da shvate da je starenje sasvim normalno i da se od lijepote ne zivi..odnosno zivi se kratko...
Pametne lijepe žene studiraju medicinu ili pravo a do diplome izdžavaju se prostitucijom. Onda nas liječe od psihičkih tegoba i dijele moralne vrijednosti.
U Severine je bilo : Dokle ce ovo potrajati, volis li me? Volim! A dokle planiras da ja znam unaprijed...!?
Pitali Hercegovce:Da li bi spavali sa Severinom? Kažu: Nikad više! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
To nije otac, to je moron. Ne daj se Seve!
ravicaku
Šta ću ti ja kad se čitav život ložiš na bezdušne, bogate, visokorangirane jebače. Ti da si brižna i iskrena, tražila bi sebi takvog. Moć vam je udarila u glavu i stiže vas to prokletstvo.
jao jao, sad ste mi unistili zivot. Bar heftu dana necu moci oka sklopit od brige za ovu fufu.
Po meni Sjeverina je u problemima sama sa sobom od rodjenja i nikad od njih otici nece.
oj naslova, ko ovo cita, dajte atomsku na balkan sevap je
Svaka cast njenom bivsem na borbi za dijete, najgore sto ona u svemu vidi svoj ego i misli da se svijet oko nje vrti a prosjecna zvalja nista vise...
Ova semina je ko svrabez, nezna zena stati. Umislja da oko nje se svijet vrti.
Lisa Ann je sesir za tebe