|

Severina o problemima s kojima se suočava: Iza svega stoji otac koji navodno štiti dijete

Severina o problemima s kojima se suočava: Iza svega stoji otac koji navodno štiti dijete
15
Klix.ba
12.6.2019. u 10:46
32
komentara
15

dijeljenja
Severina o problemima s kojima se suočava: Iza svega stoji otac koji navodno štiti dijete Foto: D. S./Klix.ba
Popularna hrvatska pjevačica Severina se u oktobru prošle godine, kada su procurile njene eksplicitne fotografije, našla u centru medijske pažnje, a sada je u iskrenoj ispovijesti na društvenim mrežama otkrila s kakvim se problemima svakodnevno suočava.
"Sudski pozivi stižu, prijatelji zovu rano ujutro zbog svakodnevnih novinskih članaka s 'novim provjerenim' informacijama o meni u 'svjetskim' medijima žute štampe koje prenose domaći. I tako počinje moje jutro. Jutro u organizaciji osobe koja se na sudu bori za ravnopravno roditeljstvo sa mnom, ali nažalost i očito ne samo na sudu, već i izvan njega na sve dozvoljene i nedozvoljene načine, bez biranja sredstava, a sve 'radi zaštite najboljih interesa' maloljetnog djeteta. Plaćeni 'oglasi' u medijima, korištenje institucija i raznih 'tipova' i osoba u svojoj 'časnoj roditeljskoj borbi i brizi' sve za vrijeme trajanja sudskog postupka. I iza svega stoji otac koji bezgranično i bezrezervno navodno štiti 'najbolje interese' djeteta, servirajući redovito i stalno javnosti razne 'informacije' o meni, o 'porno uratku', fotografijama, hapšenjima raznih osoba, mom navodnom razvodu, propasti karijere, 'informacijama' da li mogu ili ne mogu imati dijete'", navela je popularna pjevačica.

Sudski pozivi stižu, prijatelji zovu rano ujutro radi svakodnevnih novinskih članaka s “novim provjerenim“ informacijama...

Posted by Severina on Wednesday, June 12, 2019


Naglasila je da je njen posao pjevanje te da ona nema saznanja o tome ko je uhapšen, kada i gdje se sada nalazi.

"Fotografije su davno objavljene i pitam se da li mediji do sada nisu došli do nekih 'svježih i novijih' od nekih drugih 'zvijezda' da zabave javnost i dobre ljude. Želim jedino znati ko je hakirao moj telefon i ko je glavni i stvarni naručitelj i finansijer cijele priče i da li je to ista osoba koja prvo naručuje takve nezakonite radnje i postupke, a kada ih iskoristi, tada ih odbaci i daje u medije. Zbog činjenice da imam ispunjen život i privatno i profesionalno neću se baviti podnošenjem tužbi protiv onih koji ne zaslužuju ni takvu pažnju niti interes. U slobodno vrijeme sam obična žena i majka. Kako jedna pjesma slično kaže: 'Nisam ja losha, Ti si loš....'", poručila je Severina.
Prijavi grešku


Komentari (32)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...