Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz mog iskustva, u prosvjeti se nalazi i suviše iskompleksiranih, sujetnih , izopačenih nakaza koji su zastićeni kao medvjedi svojim ugledom i položajem, nastavnika/ce, " profe"! Slično je sa ljekarima i vjerskim službenicima, mnogo zla se tu može nanijeti i proći nekažnjeno
Kakve to veze ima da nekoga nazivaš babom, babuskarom, nesposobnim itd. Ima sud prijavi ako si upravu. A ima i vijece roditelja, mogu promjeniti bilo kog nastavnika.
Bravo za komentar,prosvjetari i liječnici su postali bahato zlo. Iživljavaju se na djeci i roditeljima . Kako to primjeniti ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj Platini, ak to jos jednom uradis ja se budem izgalamil na tebe
i budem te povukel za vestu
Klix je ukrao ovaj tekst s nekog srbijanskog portala. U tekstu još uvijek stoji ekavica ne nekoliko mjesta kao npr. "dete" i "doživeo" . Eto, kakvi su nesposobnjakovići, nisu u stanju napisati sami svoj tekst, sve im je copy- paste. Sve sami kvazi novinari.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo lavice, ovako i treba da se bori za svoje dijete protiv korumpiranog i propalog sistema.
Klix je ukrao ovaj tekst s nekog srbijanskog portala. U tekstu još uvijek stoji ekavica na nekoliko mjesta, kao npr. "dete" i "doživeo" . Eto, kakvi su nesposobnjakovići, nisu u stanju napisati sami svoj tekst. Sve im je copy- paste. Sve sami kvazi novinari koji su dosli do diploma onako kao i Sebija Izetbegovic.
Uh Seve ti si kao vino, ako te ko bude dirao slobodno me zovi
Severina je rekla samo istinu.To i jesu pokvarene babetine koje su majci uzele dijete.
Sve je Severina u pravu. A babetine nadam se da ce jednom ispastati zato sto su prodane duse. I to zene. A valjda su i majke. Ali to je taj neki naopaki princip koji je na djelu i kod nas: zrtva je kriva, i kad se brani, ona ce odgovarati a ne onaj koji joj je nanio zlo. Ali nije Seve ona koja suti niti treba sutjeti. Mada, mislim da ovakve stvari treba ganjat preko sposobnog advokata, al' pravna drzava......... zna se.
E da im se hoce mamare nahebat, samo naprijed! TUzba na tuzbu na tuzbu pa ko prvi crkne...
Toliko pjesama izbacila a raja Ce je uvijek pamtiti po glumačkoj ulozi 😻
*ebo je ti useru 😉
Osetljiva na dete. Hahahah Trash !!!
Nema gore huje od ženske, to je ono kad i šejtan kaže vala preskačem.
Ja jednostavno ne mogu da dozvolim da se ovde pljuje i vređa jedan ljudski maximum kao što je Seve. Iz pouzdanih izvora sam čuo o kakvom visokomoralnom čeljadetu se radi. Naime, dok je tražila(i dobijala) pomoć beogradskih pastuva za vreme dok je bila sa malim Kebom u vezi, bila je izričita-macane, nemoj duboko, u ozbiljnoj sam vezi.
Treba stat' pa procenit'
Seve mani se tih sudjena čekam drugi dio već 10 godina.
Selma Bajrami
Seve uz tebe sam, kao i sve ove godine od izdavanja filma. Volim te ❤️