Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 100 godina, niko sa uklete ili bilo koje druge fotografije neće biti živ! Znači sve fotografije su uklete!
ljudi prije nisu umirali. to sad samo od vakcina umiru
Inače svim ostalim glumcima i poznatim ličnostima koji nisu na slici je zivot bio savrsen u posljednjih 10g, bez razvoda, bolesti, čak im niko nije ni umro iz blize familije. Stvarno nevjerovatno!
Nisu li oni svi ukleti?
Pa koga god uslikaš iz Holivuda, poslije nekog vremena će biti slična priča.
Koja glupost
Sta smo naučili iz ovoga? Svi imaju svoje bitke. Nikome nije lako! Da sam ja ili bilo ko od nas na toj fotki, uklopio bi se u ovu priču. U periodu od 10 godina, pa I manje dešavaju se sranja! Shit happens!!!
Ne znam sta da radim sa ovom informacijom
Znaci zato sto su se mnoge stvari promjenile u roku od 10 godina neki su dosli do zakljucka da je slika ukleta a ne da je to jednostavno zivot i zivot se mjenja nista ne traje vjecno ... pogotovo ne brakovi holivudskih zvijezda
Gleaj peskira inkluzivni haha
Sotonjare u bukvalnom smislu prodane duše. Pu
sotone👹
wtf