Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jarane, divi ih ba.. p.r.č.o.l.adija naka, ja ovoj SeHleni ne bih dao 13... O.o sto ba o ovom izvjestavate uopste? ono, vataf.ak ba??? jeKo Biber??? J.e.b.o vam DŽASTIN BIBER m.a.t.e.r.
ko su ovi klinci? sta je ovo?
Hahahahahahaha! Ne mogu vjerovati! Selena i Justin? Nikako! To mi se ne svidja! Selena Bieber. Hahaha samo me zanima da li je Selena trudna I da li je istina to što čuh? Hahaha vala I novine svašta pišu! Ako zelite da znate NESTO vise o meni javite mi na moj mejl [email protected]!:)
Joj jes njemu tezak zivot.
Jednoj napaljenoj klinki se ne svidja moj komentar ili ipak napaljenom decku .Ko ce znati...
Merlin je muzičar.....a ovo derište je samo derište....
Totalno se slazem, ne kupujte Srbijankse proizvode.
Samo, molim vas jednu stvar, a to je da kada govorite o dotičnom ne koristite termin \"muzičar\", jer on to nije. On je samo produkt društva takvog kakvo je, i ništa više od običnog \"interpretatora\", baš kao što su Kemal Malovčić, Šemsa Suljaković i slični interpretatori koji nemaju veze sa muzikom, nego, eto, neko im je rekao da znaju pjevati... i Bože moj...
ta ce ovaj mali pisonja, ona se na njemu samo trenira za mnogo vece zadatke
ja yebaca i gov.ana...retard obicni
Izvrsim mu nuzdu u zvalje odvratne !
Veoma vazno za nas narod .Kako je Dzeko ??? Y.Ebes ovog PpedDera!
Znam ja nju ona je iz Fuad Mičića. Porasla pravo.
Kako me ovo deriste nervira...... P.S. sorry klinke :p
Ovom članku nešto fali. Prenosi Daily Mail?
ja međeda