Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li pitala mentorice šta joj je muž radio oko Sanskog Mosta rodnog Selminog grada za vrijeme agresije na Bosnu?
ona stuha ko biva ne zna sta znaci pojam dajdza
Popusite vi Sejli, vi znate lajati na klixu, a Sejla sta god zapjeva zemlju trese. Il je podrzite il svoje komentare ostavite za kuce
Mozes ti milatovicu i nekako insanu objasniti ali medzedu ces tesko
Bošnjo bi se prodao za marku,uvijek smo bili jeftini
Dobra Šejla.
Sejla je vrhunska pjevacica! Zena naprosto nema nikakvu konkurenciju! Uz sve to vrhunski obrazovana. Realno svi pjevaci i pjevacice iz BIH koji su nepravili neku karijeru u zadnjih 15-20 godina dolaze iz ovakvih emisija. Ocito jedini nacin!
Istresaju vlastite komplekse.
Da pjeva, bome pjeva. Ima glasčinu. Što se kaže, i stas i glas. Samo mi ne prelazimo preko toga ko joj je mentor. Mislim da ne bi nijedan narod na svijetu koji ima trun dostojanstva. Gledam šejlinu sliku a pred očima slike arkanovaca koji šutiraju mrtve po Bijeljini. Idem ja gledati našu Eminu Bajtarević i fantoma iz opere.
Nije mi jasno zasto novinari ista pisu o ovoj po svemu nebitnoj stvari???? Zvezde granda i staaaaaa???? A uostalom zirija i govana. Sve ljaksafoni, a decko u ziriju dominira. Parada seljakluka i kica.
pa grand plaća reklamu
Zato sto je plaćeno. Ali ja ne znam zasto se gleda
Pa ko jos gleda ovaj grand?!
Zavijača 🤮
Užas dzigara
Jel moj ekran siri il se sejla prosirila a i halja joj je grozna btw
Zadruga na malo drugačiji način, zadrugari sjede u žiriju i dočekuju goste
I kritike su pozitivne, pogotovo od ljudi koji imaju iskustva sa ovim poslom.
Atomska Shejla, hahahah…ma djevojko pjevas ali ko te samo oblaci, pa to je uzas!