Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako hoćeš da čitav svijet bude poravnat onda nek se umiješa i Amerika. Rade sasvim dovoljno za Ukrajince, ovo je njihova borba. BiH da je imala ovakvu pomoć, rat ne bi trajao ni 3 mjeseca.
Istina nema sta, ovakvo naoruzanje pomaze dosta.
Sta bolan 3 mjeseca, ne bi ni sedmicu. Cim se posteno uzvratilo agresor se razbjezao.
Ne prdi, matori! Amerika i Britanija su uvukle Ukrajinu u rat, i pustile niz vodu.
Amerika jest u velikoj vecini slucajeva krivac al sad da njih nije bilo pola Europe bi Putin uzeo u ova 3 dana dok bi europski "lideri" reagovali
Sone Pene idi glumi Bgt i ne kaki, pravis dokumentarac nisi ti tu dosao iz ljubavi!
A sta treba, da se zapocne III svjetski rat mozda? I Bosnjaci su se dugo sami borili, Palestina se decenijama sama bori i niko nista. Ili su jedni zivoti mozda vrijedniji od drugih?!
Njega i Andjelinu kad vidim, odma mi zasvijetli lampica za Americko ratno profiterstvo.
Daj ne seri, govno holivudsko, dosao si zbog samopromocije. To je vasa poznata taktika, shatro podrska...
Sta ih se ovaj nabubao, samo reci Madona u najboljim godinama i Scarlet Johanson u najboljim godinama...
Duboko suosjecam sa građanima Ukrajine zbog rata i stradanja, ne desilo se i ne ponovilo nikome, ali tek sada i sam sebi ne mogu objasniti kako smo mi živi ikako još uvijek nakon embarga na naoružavanje i napada onakve vojne sile kakva je bila JNA. Svezali nam ruke i gurnuli takve u rat, ali evo i život i smrt u Božijim su rukama! Samo hrabro Ukrajnio!
Zbog ovakvih hrabrih ljudi svijet zna sta je se kod nas desavalo.
Svaka cas Seme Peme, nemoj biti ko onaj lojavi Nikola Dzoni Depovic. Danas na programu maraton tvojih filmova ❤️❤️❤️❤️❤️
Ukrajina ce biti podjeljena u najboljem slucaju. Jedan dio pravoslvno ruski, drugi dio svaciji i treci katolicki. Tu ce traziti izvor i zakon i legitimno predstavljanje. Ovaj drugi svaciji dio ce izdrzavat ovaj treci koji ce biti promicitelj europskih vrijednosti i drzat ce financije za vjeke vjekova. Bataljon AZOV ce najednom poslije rata postati divizija i dobit ce ulicu domovinskog rata.
Svo katolicko zivlje ce primati ratne penzije od 1-109 godina.
Još samo Amerika i nato da se umiješa i da se pozdravimo svi međusobno i nek nam bace nuklearne i kraj
hahahahahahahahah
Svaka cast ljudino, nisi morao, a ipak si tu.
Bravo majstore!! Mnv
ovo je dokaz koliki su amerikanci licemjeri, odma se snimaju dokumentarci i predstavlja se narodu neka druga verzija price .. licemjerstvo od ovog Sean Penna
U pravu je covjek ! Nismo vrijedni nicemu ako mozemo ovo gledati i ne reagovati . Ne samo amerikanci, ovo vrijedi za sve !!!!