Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav on i pjevanje, joooj sto ne mogu na rende kora. Treba pakash da joj bude zahvalan sto se uz nju spominjalo i njegovo ime a ne da joj trazi pola imovine. Tako je to u zivotu, onaj kome pomognes te na kraju gurne u rupu! Prvi!
Talentovano si glup i papak si sa dna kace. A inače, Seal je bio svjetska zvijezda kad je ova sisala mamu, prekjučer rođeni glupane.
sumLJaš,a? :D
nemam s kim za 1.maj a da me ovo brine? Ma bjeziiii.....
@Kipar \"Talentovano si glup i papak si sa dna kace. A inače, Seal je bio svjetska zvijezda kad je ova sisala mamu, prekjučer rođeni glupane.\" Slusaj psicu mali. Da ti \"papak sa dna kace\" postavi jendo pitanje. Koju je jos hit pjesmu ovaj imao osim \"Crazy\"? I nemoj prebrzo donositi zakljucke o ljudima koje ne znas. Ona je mozda tada sisala mamu ali kakve to sada ima veze sa ovom pricom o razvodu i o njihovoj sadasnjoj popularnosti? On moze pjevati znas kome, i to cover da pjeva kao sto i radi. Ona ne samo da je za njega premija po ljepoti nego po svemu. Jednostavno se cura zaletila, kao sto je i sama priznala. Sad idi nastavi da grizes kosku!
Sve je moguce ali cisto sumljam da ce on dobiti pola njene imovine.Ipak je ona pravila vece pare od njega.
tako je u pravnim drzavama, ovdje ne, ovdje zakon ne stiti zenu, a trebao bi, od takvih kao sto si ti
dzukac :P
prljavo crnacko go.V.no...
Jes\' ružan ebo majku svoju
Da je obrnuta situacija ona bi mu uzela sve ko sto se i desava svakodnevno.Dijeli po pola kurvo takav je zakon
ja bi njeno medzunozje a on nek dobije pare