Počele prljave igre oko razvoda
1

Seal traži pola imovine od svoje bivše supruge Heidi Klum

Klix.ba
Razvod manekenke Heidi Klum i pjevača Seala došao je do one tačke kada treba dijeliti imovinu. Na sve to Seal nimalo neće štedjeti svoju bivšu suprugu, a već je besramno najavio da će zatražiti pola njene imovine.

Tabloidi prenose kako je jedan izvor blizak paru rekao da Seal namjerava zatražiti pola imovine od svoje bivše supruge, a što iznosi nekih 35 miliona dolara, budući da je bogatstvo lijepe Njemice procijenjeno na 70 miliona dolara.

Heidi je 6. aprila podnijela zahtjev za razvod navodeći kako je svako od partnera u braku sam za sebe stjecao imovinu i da nemaju šta dijeliti, kao i to da su potpisali predbračni ugovor. Međutim, Seal je to u svojim papirima koje je predao na sud negirao i traži pola bogatstva svoje bivše.

"Čak iako oni imaju predbračni ugovor izgleda da će Seal pokušati da izvuče novac od svoje bivše. Ukoliko mu uspije to znači da će dobiti ogromne novce", rekao je izvor.

Također, tabloidi pišu da bi se moglo desiti da Seal ima koristi i od ostalih ugovora koje je Heidi potpisala dok su bili u braku, što znači da će i narednih godina, čak i kad se razvedu, dio njene zarade ići njemu.