Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni onaj Arapin iz epruvete- Obama neka slika i prilika Amerikanca, pa ga iskopaše negdje i montiraše u Bijelu Kuću
ono kao pocetak filma gladiator... bio je austrijski vojnik,pa postao najveci bilder svih vremena, pa filmski glumac i ikona holivuda najveci i najplaceniji u svoje vrijeme, pa guverner kalifornije... DOŠAO, VIDJEO, OSVOJIO! ukratko o njemu!"
ko zeli da dokaze svoje kladionicarske sposobnosti neka se prijavi http://bet-tips.cogia.net
Toliko je bio "uspješan" kao guverner Kalifornije,da je bukvalno upropastio ekonomiju.A prema statistikama Kalifornija bi kad bi se gledala kao zasebna država bila 11-ta ekonomija u svijetu.Šteta što se ne može kandidovati za predsjednika..
http://www.facebook.com/BihS portNews?ref=hl Pridruzite se i saznajte sve novosti vezane za BH Sport :)
Primjer "americkog sna" - od anonimusa do covjeka "teskog" 600 miliona $ A bio niko i nista, nije kraljevske krvi, mason... Ljudeskara na setovima, odlican smisao za humor, nije umisljen, 30 godina bez skandala sve dok se nije otkrilo da pumpa kucnu pomocnicu i da s njom ima dijete haha
TO BRATE "BILDERE"