'Trudili su se, ali loše je ispalo'
4
Schwarzenegger: Posljednji "Terminator" je bio grozan
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je bio gori onaj treći u kojem si ti glumio. Totalna šprdnja s cijelom pričom. A da sada glumiš ponovo istu ulogu, bilo bi totalno smiješno. Terminator rahitičar, jašta.
Ha ha, ko da je ono njesrra od filma, Terminator 3 bilo bolje. Pun khurrac prazne akcije a prica NIKAKVA. Koja je FILMCINA Terminator 2 bila. Kako je fino prica bila zavrsena, sve razradeno. Ali dzaba to, kada neke papcine u Hollywoodu hoce lakih para da zarade. Za mene je sve sto ima ikakve veze sa Terminatorom mrtvo, poslje Terminator 2.
Polupismeni, nije bitno u cijeloj ovoj priči kako ja izgledam, ni ti...niti neko treći, nego da je Arnold prestar da igra ulogu koju je prvi puta igrao prije 30-ak godina. Čista logika.
sine , mogu se kladiti da arnold bolje izgleda sa 63 nego ti
Jest ti ma.ma ružna yebo sam je sinoć.
No shit Sherlock
@arni i @fanox Momci pogledajte ponovo film, i obratite pažnju da je u pitanju kompjuterska animacija, a ne pravi Arni. :-) On se trebao pojaviti u tom četvrtom dijelu, ali je odustao, tako da je taj dio odrađen uz pomoć sšecijalnih efekata.
ko ovdje koga pravi budalom!? Arnold je glumio i u zadnjem dijelu.. jest da nije bio glavna uloga al je glumio najjaceg terminatora u filmu. I ne moram da pricam o tome koliko je film dobar i koliko je bolji od prijasnjih..
pa glumio je i arnold bolan u 4 dijelu... pa zadnja scena kad se bore je on zadnji terminator, ili njegova imitacija.. ali je njegov lik...
katastrofa je bio termiantor 3 ovaj zadnji nije toliko los bio
T-1000 najjaci - obavezno pogledati BlueRay HD verziju.
E vala sa 63 godine u sljedećem nastavku ćemo gledati umjesto Terminatora, Arnolda inhalatora xD
nema arnolde terminatora bez tebe realno :D
\"I will be back\"
Meni je isto trojka najgora. Užasan film
eto nek ti znas sta valja jbt