'Trudili su se, ali loše je ispalo'
4

Schwarzenegger: Posljednji "Terminator" je bio grozan

Klix.ba
Holivudski opaki momak Arnold Schwarzenegger (63) nedavno je posljednji nastavak filma “Terminator” nazvao groznim.

Bivši guverner Californije nije glumio u posljednjem nastavku ovog filma pod nazivom “Terminator Salvation”, pa je dodao da je holivudski blockbuster time nepovratno na gubitku.

U filmu iz 2009. godine su glumili su Christian Bale i Sam Worthington, a to je ujedno bio jedini nastavak “Terminatora” u kojem nije glumio Arnie.

“Trudili su se oni i s glumom, nije da nisu, ali to jednostavno nije bilo dobro” prokomentarisao je Schwarzenegger za Collider.com.

Glumac je ovo izjavio kada su ga pitali da li bi ponovo glumio ubicu kiborga. “Otvoren sam za sve te stvari, za stare filmove, pa i za 'Terminator', ali posljednji je bio zaista grozan”, rekao je Arnold.

Inače, Schwarzenegger će ponovo glumiti u drugom nastavku filma “Blizanci” koji je 1988. godine snimio sa Dannyjem DeVitom. Međutim, nakon toliko godina, nastavak će se ipak zvati “Trojke”, jer će se prvobitnoj ekipi pridružiti i Eddie Murphy. DeVito i Schwarzenegger su glumili dvojicu braće koji su po svemu veoma različiti pa i po izgledu, a sada će im se pridružiti i treći za kojeg nisu znali da postoji.

Projekt je za sada u ranoj fazi razvoja tako da se još ne može govoriti o detaljima niti o tome kada se može očekivati u kinima.