Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terminatore, viđaj belaja u Ukrajini.Pomozi
Kakav Schwarzenegger,ne može on pomoći Ukrajincima.Njima je hitno potreban Stallone,on je se tih Rusa namlatio,kako u ringu,tako i na bojnom polju.Kad se samo sjetim šta je radio s lukom i strijelom !
Lako je iz los angelesa hrzati, i slati oruzje da ukrajnci ginu. Ovi koji podrzavaju Sto se ne prijave kao dobrovoljci i idu braniti ukrajinu
Idi Arnolde riješi to
Na stranu sve. Ako malo bolje pogledamo ova situacija (stvaranje neutralne Ukrajine) i nije loša. Zašto? Pa zato ako bi postavili NATO rakete tamo eto svjetskog rata. Ovako će to biti, ma kako to zvučalo, manji rat bez potezanja nukelarnog oružja. Znam kako zvuči ali manje je zlo od nukelarnog.
Arnie predsjednik covjecanstva
Ko god veruje Ukrajincima da su do sada ubili 3.500 Rusa, uništili 102 tenka i 536 oklopnih vozila, a da su u uisto vreme Rusi njima ubili 150 vojnika... Treba da potraži stručnu pomoć.
NES radio Banjaluka na svojim vijestima siri iskljucivo rusku propagandu.🤮
Naivan je tko god misli da je i jedan bogataš na prvoj liniji, bilo da je Rus ili Ukrajinac, oni su negdje duboko u pozadini i huškaju bijedu pa kad izginu poslije će se dočepat njihove imovine.
Prvo, ne opravdavam agresiju bilo koga/gdje!!! Amerika na celu NATOa baca Rusiji rukavicu kao direktnu provokaciju! Jel znate da je Krim poklon Rusije Ukrajini? Jel znate za sporazum istocnog i zapadnog bloka o granicama? Sta je NATO???
Jel ti znas da se Ukrajina odrekla nuklearnog arsenala u zamjenu za garancije Rusije da se nece mijesati u njene unutrasnje stvari i ugrozavati njen integritet?
Schwarzenegger je bio u Brčkom. Točnije, u SFOR-ovoj vojnoj bazi.
Stiven Segal i Jony Deep na aparatima
Pored slave i novca kojeg su stekli, oni su ipak tu i brane svoju domovinu...sta reci nego veliki respect za bracu Klicko.
Sigurno da su heroji , i ja ih pozdravljam i zelim im uspijeh da sacuvaju svoju zemlju od siledjije Putina !
I moji…
respekt za braću puni love,mogu gdje hoće nisu kao naše zvijezde