Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurcolomka ❤
Uh, kako bi ja ovo...
Znam je ja sa Jahorine prije rata, bila bas dobra koka,al nafurana.Eto otišla u London,bila cistacica pa uhvatila bogatog dedu
Zasto se pljuje ova zena? Je li nekome trazi nesto? Imala srecu da se bogato uda. Dosta mi je laznih moralista, a prvi bi svoje kceri ili sestre dali kakvom bogatasu.
Zali boze vremena ove gledajuci
Bogami zgodnija si od svih tu.đ
Šišaj sve pare svijeta kad nisi dobar u glavi! Estetske operacije joj popile mozak!
To je ona što je postala poznata tako što je dovela onog zlostavljača Chris Browna u Sarajevo. Em što je najgori pakas na estradi svjetskoj, em što se žalio da u Sarajevu nema KFCa. True story, vjerujte sestri ohandanoj, ali nešto manje ohandanoj od kućanica sa beverli hilsa kojima se ovim povodom po*erem drito uuusta.
patka zlatka