Dobro se provode
40

Sanela Jenkins pozirala sa ekipom iz realityja, pa se našalila: Faca mi je amaterska

I. B.
Sanela Diana Jenkins (Foto: Instagram)
Sanela Diana Jenkins (Foto: Instagram)
Sanela Diana Jenkins, poduzetnica poznata po svom filantropskom radu, pridružila se američkoj reality emisiji "Real Housewives of Beverly Hills", a sada je sa svojim obožavateljima podijelila zajedničke trenutke sa snimanja.

Snimanje za predstojeću 12. sezonu emisije ekipa je obilježila zabavom na kojoj su se svi okupili kako bi proslavili.

Najpoznatija Bosanka u Americi pozirala je zajedno sa dijelom ekipe, a na jednoj svojoj fotografiji našalila se kako joj faca još uvijek izgleda "amaterski".

Sanela sa ekipom sa snimanja realityja
Sanela sa ekipom sa snimanja realityja

Ipak, mnogi se s njom nisu složili. U komentarima su joj pisali kako izgleda prelijepo i pružili joj podršku koja je stizala i iz Bosne i Hercegovine.

Inače, Sanela već godinama živi u Los Angelesu, a kada uhvati slobodno vrijeme provodi ga u rodnoj zemlji, Sarajevu ili posjećuje Hrvatsku.

Emisija "The Real Housewives of Beverly Hills" emitira se još od 2010. godine, a prikazuje lične i profesionalne živote žena koje žive na Beverly Hillsu u Kaliforniji.

Sanela se pridružila učesnicama 11. sezone Kyle Richards, Lisa Rinna, Erika Jayne, Dorit Kemsley, Garcelle Beauvais, Sutton Stracke, Crystal Kung Minkoff i Kathy Hilton.