Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjačka dijaspora dođe na dan, dva u svoj zavičaj, a onda pravac Jadran i pravi odmor od tjedan dana.
Problem u tome?
Kako bolan stalno 50, svima nama iz razreda 51-52, njoj stalno 50🤣🤣
Cuj gospoda 🤣🤣🤣🤣 pazi ovih ublehasa sto je brane, prate koji gospodetina lak na nogama ima..duse male! C c c c
Jaa majko kretena neobrazovani i usto neinformisani. Pa nekad me je stid reci odakle sam kad vidim sa kim zivim u ovoj zemlji. Kojim je domet baketova kompleksasica koja je dosla iz neke vukojebine. Ili narkomanka gorica. Sretni sanela uzivaj i smiji se ovim drkadzijama, daj im materijala stace jadnici nije ni njima lako.
Bravo za komentar.Ne gospodja nego Gospodjetina , za razliku od ovdje ovih ocajnika.Prepoznat ce se nepismena stoka svakako sama u svojim komentarima.Malo ih je koji su toliko ,,gurnuli" u ovu napacenu,poharanu zemlju Bosnu i Hercegovinu.Dok im cobani (vlasti) trpaju u osobne dzepove iznose koji se ne broje vise milionima Sanela ,,gura" u BiH , zato vrijeme armija ovaca vec pomenutih cobana i jedino sto im je preostalo svrlja i bleji svojim prljavim jezicima ovdje.
Ovu pravu gospodzu kad se spomene treba ustati i pokloniti se, Vise je uradila nego 75 % politicara i prije i a pogotovo danas, A ovi luzeri sto daju negativne komentare, su uglavnom seljacka stoka zavidna i jadna kojim u zivotu nista nije dobro i koji su navikli da im mama ide na poso, a oni cekaju da se vrati i da im za kafu da 5 km. Sretno Sanela i da prodze sve uredu.
Bolje da ste iskljucili komentare na ovom clanku...kreteni laju i svrsavaju na zenu koja Bosnu nosi u venama...zenu koja se bori za nasu zemlju, koja je dala milllione
Zašto su ugašeni komentari za ovog transvestita u tekstu iznad?
Zna li se ko pumpo?
Znal se ko je Tata?
Znal se ko je Tata?
Divno za dijete. Kad bude imalo deset godina, mati 60. Sebičluk.
A cega je ona poduzetnica stai je poduza sem tog bogatog dede
Fabriku ostavio dedo posline mozdanog
ova žena je hiljadu puta pomogla narodu BiH, kako novčano tako i raznim apelima ali ne, Bošnjo naš ne može sebe gledati u ogledalo , a kamoli filantropkinju.
otreso bih je
Koga boli neka stvar za ovu budaletinu!
Ova je je bas unovcila …